Tosti’s

Hier een paar ideetjes voor als je -net als Dex- verslaafd bent aan tosti’s en het leuk vindt om eens wat nieuws te proberen. Staat jouw favoriete tosti er niet bij? Stuur me een berichtje!

Tosti pizza

Ham – kaas – ketchup – oregano

Tosti saté

Ham – kaas – gebakken uitjes (uit zo’n plastic bakje – staat vast thuis in het keukenkastje maar als dat niet zo is kun je ook prima zonder) – saté saus

Tosti barbecue

Kipfilet voor op brood – kaas – gebakken uitjes – barbecuesaus – en als je vrijwillig groentes eet zou je er ook nog paprika op kunnen doen

Tosti zoet

Aardbei – Nutella of banaan – Nutella of banaan – pindakaas. Aardbei – pindakaas lijkt me dan weer niet zo lekker maar je kunt het natuurlijk altijd uitproberen… misschien is het wel helemaal heerlijk.

Tosti voor je ouders

Heb je thuis iets goed te maken? Maak dan een tosti voor je ouders. Veel ouders houden van stinkkaas (geitenkaas, brie of blauwe kaas) en daar kun je makkelijk een sjieke tosti van maken met iets zoets erbij. Bijv. een tosti van brie en abrikozenjam of eentje met geitenkaas, appelstroop en dunne plakjes appel. Serveer een slablaadje d’r bij, zet je heiligste gezicht op en alles is vergeven en vergeten.

Eet smakelijk!!!